13 Şub 2011

dizi



tekrardan buralara dönmeye karar verdim. aslında derdim başka, not tutacak bir yer bulmam lazım. burası şimdilik gözüme iyi gözüktü.

takip ettiğim dizilerin hangi bölümünde kaldığımı hatırlayamıyorum. bu da benim en az bir 10 dk online dizi sitelerinden rastgele bir bölümün 3. partına basıp beynimi yoklamamı gerektiriyor. şansıma izlediğim bölümse ne ala, o zaman bir iki bölüm ileriye gidip bunu da izlemiş miydim acaba diye düşünüyorum falan. evet burdan anlatınca pek bir halta benzemedi ama sorun değil. ben kendimi ve sorunumu biliyorum bu yüzden burayı not defteri gibi kullanacağım.

big bang s4-15, gossip s4-15, merlin 4.sezonu bitirdim, himym 5. sezonda bi yerlerdeyim ama hatırlamıyorum nalet, skins s5-3, tudors 2. sezonda bi yerlerdeyim bunu da hatırlamıyorum, spartacus s1-5 sıkıldım bıraktım, house 6. sezon bi yerlerdeyim. off işte en büyük derdim sensin house! kaç aydır izlemiyorum ve nerde kalmıştım bir gıdım hatırlamıyorum. en komik dizi maceralarımdan biri de prison break. 1.5 sene öncesine kadar son sezonun ortalarına geldim, sonra tatildeyken cnbc-e açayım dedim ve anaaa son bölümü yayınlanıyor. tabi merakıma engel olamadım izledim, bundan sonra da tekrar kaldığım yere dönüp devam etmek içimden gelmedi. ama hala aklımda izlemem lazım, çok severdim eskiden seni be prison, hey gidim hey. neyse başka da dizi izlemiyorum zaten. diğer dizilere şans eseri cnbc-e de ya da e2 de rastlıyorsam durup bakarım o kadar. bir iki bölüm izleyip diziyi takip ediyorum seviyorum diyen tiplere çok gülüyorum o duruma düşmeyeceğim. hayır niye bunu dert ettim anlamıyorum şimdi, hep o aptal adam yüzünden. bak yine aklıma geldi, tatilimin içine ettin aptal!!!